Székelyhidi SE

Focisuli

Kiknek ajánljuk?

Minden sportolni, azon belül is futballozni vágyó 6-17 éves korú gyermeknek. Legyen szó kezdőről, hobbi focizóról vagy épp focihoz visszatérőről, mi mindenkit szívesen látunk és lehetőséget biztosítunk.

Hogy zajlik nálunk egy edzés?

Általánosságban véve az edzéseinket két részre tudjuk bontani, az edzések első felében különböző gyakorlatokat vannak, míg az edzés második felében mindig mérkőzésjáték szokott lenni.

Mikor zajlanak az edzések?

Minden csoportnak heti 3x van edzése, egy edzés 60-75 percig tart. Az edzésnapok hétfő, kedd, csütörtök és péntek.

Mit kell magammal hoznom egy edzésre?

Rövidnadrág és rövidujjú póló, hidegben aláöltözett, vagy melegítő. Hideg esetén sapka nem szükséges, de kesztyű viszont kötelező, hiába van fűtés a sátorban!
Műfűves focicipő, Kodály csarnok esetén pedig teremcipőt kell, hogy magaddal hozz! Stoplis tilos nálunk! Mérkőzések esetén mezeket és egyéb ruhákat mi biztosítunk.

Mennyibe kerül?

Egyesületünkben havi tagdíj van, amit az év mind a tizenkét hónapjában fizetni kell. Ennek az összege 8.000.- Ft. Minden hó 15.-ig van lehetőség a befizetésére!

Jelentkezés

és egyéb infókért:

Kapusoknak külön!

Ha kapus szeretnél lenni, vagy esetleg kapus vagy már most és szeretnél külön kapusedzésekre járni, akkor egyesületünk foci sulijában erre is van lehetőséged!

Kapusedzéseinket, Csaba Gergő kapusedzőnk tartja heti rendszerességgel. Ezen felül minden évben rendez külön kapustábort is kapusainak, amely mindig óriási élményt nyújt számukra. További információkért ezekkel kapcsolatban keressétek őt bizalommal!

Utánpótláskorú Labdarúgó Képző Sportegyesület
Utánpótláskorú Labdarúgó Képző Sportegyesület