2004

óta

Rólunk

A Székelyhidi Sport Egyesületről

Labdarúgó utánpótlás sportegyesületünk 2011-ben alakult. Utánpótlásedzőként magam alapítottam, azzal a céllal, hogy a többi egyesülettől elszakadva a saját elképzeléseink szerint tudjuk oktatni a labdarúgást és minél több gyermek számára tudjunk futballozási lehetőséget biztositani, amire nincs mindenhol lehetőség. Indulásunkkor kevesebb, mint 30 gyermekkel kezdtük el a munkát egy nagy füves pályán, amelynek alapjait a gyerekekkel együtt fektettük le, jelenleg viszont több mint 100 gyermek jár hozzánk és mára már 3 pályával is rendelkezünk. Nagy füves pályánk egy elsőosztályú színvonalú pályává nőtte ki magát az évek során, amely mellé került egy 40×20-as méretű, ősztől tavaszig sátorral fedett és fűtött műfüves pálya illetve egy 15×18-es palánkos mini műfűves pálya is. Ősztől tavaszig még a mellettünk lévő Kodály csarnokba is van lehetőségünk bemenni hetente kettő alkalommal.

Nagyon fontos, hogy a mi egyesületünk elsősorban nem élsportra neveli és képezi a gyerekeket, hanem tömegsport jellegű edzéseket nyújt!

Nálunk mindenki megtalálja a saját számítását, azok is, akik csak hobbi szinten szeretnének futballozni, azok is, akik csak ki szeretnék próbálni ezt a sportot, illetve azok is megkapnak minden szükséges tudásismeretet, akik esetleg később komolyabban szeretnének a futballal foglalkozni.

Számunkra a legfontosabb, hogy mindenki számára sportolási, azon belül is futballozási lehetőséget biztosítsunk. Egyesületünknek lételeme a jó hangulat, az összetartó közösség és a pozitív légkör! Ezen felül, ha tehetséges gyerekek kerülnek ki tőlünk és lépnek feljebb az már csak a hab a tortán, márpedig ez rendszeresen előfordul, amely tovább erősíti bennünk szemléletünk helyességét és sikerességét.
Egyesületünk a focisulinkon kívül számos más lehetőséget is biztosít, pályáinkat kiadjuk, rendezvényeknek biztosítunk otthont és nyári táborokat is rendezünk minden évben, ezzel lefedve az amatőr sportolás és az amatőr labdarúgás legfontosabb szegmenseit. Nem maradt más hátra, mint, hogy várunk mindenkit szeretettel, legyen akár szó azokról, akik a focisulinkba jönnének, vagy éppen azokról, akik a pályáinkat vennék igénybe. Sportra és focira fel!

Üdvözlettel,

Székelyhidi Pál

Utánpótláskorú Labdarúgó Képző Sportegyesület
Utánpótláskorú Labdarúgó Képző Sportegyesület